Jump to content

sd32g2 SL


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts
Anyone running snow leopard on a SD32G2 yet?

I'm workingon mine, used some instructions from this post..

http://www.insanelym...howtopic=181903

Trying to first get it booting before I work on audio/video, I've got my existing patched dsdt.aml for now, but I'm getting stuck crashing on first booth with -v -x32

here's the crash message, anyone have any suggestionsPosted Image?



The solution was boot with just -v dont use -x32

now to work on sound and lan

#2
ppg

ppg

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Location:Taiwan

Anyone running snow leopard on a SD32G2 yet?

I'm workingon mine, used some instructions from this post..

http://www.insanelym...howtopic=181903

Trying to first get it booting before I work on audio/video, I've got my existing patched dsdt.aml for now, but I'm getting stuck crashing on first booth with -v -x32

here's the crash message, anyone have any suggestionsPosted Image?



The solution was boot with just -v dont use -x32

now to work on sound and lan


Check this one for SD32G5.

Download the provided file. Unzip it, all you need is the Extra folder. Put it in your SL root. Also, Chameleon 2.0 RC1 is required.

Video/Audio/Network all work. But, Network only work in 32-bit.

#3
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts

Check this one for SD32G5.

Download the provided file. Unzip it, all you need is the Extra folder. Put it in your SL root. Also, Chameleon 2.0 RC1 is required.

Video/Audio/Network all work. But, Network only work in 32-bit.


in that zip, I dont see any files in /Extra the preboot.dmg is where I should be looking right?

#4
sneakk

sneakk

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

in that zip, I dont see any files in /Extra the preboot.dmg is where I should be looking right?

yes double click on the preboot.dmg extra folder will be in there.....

#5
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts

yes double click on the preboot.dmg extra folder will be in there.....


I saw that, but inside the extra folder there are no files

#6
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts
I used his dtst and that works, but no love on network or sound

I use a nvidia video card, I did not try the gma950

#7
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts
Now online with it, I have to boot with -x32 to load skge.kext (and I have to manually kextload it)

still no sound, but getting there.


Anyone have any problems migrating by restoring a time machine backup? I got spammed by lots of errors in the console logs when I tried, I may just reinstall the appps I actually use

#8
ppg

ppg

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Location:Taiwan

Now online with it, I have to boot with -x32 to load skge.kext (and I have to manually kextload it)

still no sound, but getting there.


Anyone have any problems migrating by restoring a time machine backup? I got spammed by lots of errors in the console logs when I tried, I may just reinstall the appps I actually use


1. That dsdt.aml is for on-board GMA950 (means efi-string embedded, no kext required)
2. Download this file, unzip, and put in your /Extra/Extensions. No need to load skge.kext manually and audio works.

#9
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts

1. That dsdt.aml is for on-board GMA950 (means efi-string embedded, no kext required)
2. Download this file, unzip, and put in your /Extra/Extensions. No need to load skge.kext manually and audio works.


These kexts made the sound work thanks!

still no network, it knows the chip is there, but it says that it's not connected to the lan cable

#10
ppg

ppg

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Location:Taiwan

These kexts made the sound work thanks!

still no network, it knows the chip is there, but it says that it's not connected to the lan cable


If it didn't work, try skge for 32 and 64-bit. Put it in your /E/E.

It should work.

#11
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts

If it didn't work, try skge for 32 and 64-bit. Put it in your /E/E.

It should work.


Thanks for all your help, this one works, I have to manually load it, but it works

is sleep working for you? Mine does not resume, I have not had time to troubleshoot it though

#12
sneakk

sneakk

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
would one of you PLEASE put install step by step for me please i am a noob but a quick learner, i have sg33g5 with intel core 2 quad and no video card..... i had snow leopard running in 32bit mode with audio a couple days ago but tried to reinstall with no success,, all your help is appreciated

#13
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts

would one of you PLEASE put install step by step for me please i am a noob but a quick learner, i have sg33g5 with intel core 2 quad and no video card..... i had snow leopard running in 32bit mode with audio a couple days ago but tried to reinstall with no success,, all your help is appreciated


Follow the guide I linked to in the beginning of the thread, but use the kexts & dsdt.aml from ppg instead of those provided by the guide in the /extra/extensions folder

#14
mega

mega

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts
anyone have sleep/resume working with this pc?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy