Jump to content

Help me with maya 2009 activation


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
FernandoXVII

FernandoXVII

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 6 posts
My system

P5qc - MOBO
DVD Retail - 10.5.6

#2
LoneWaffle

LoneWaffle

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
Could you be more specific? What problem are you encountering specifically?

#3
luis ro

luis ro

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
i would like to post mi issue,
i understand the process that we have to do to update de AW.dat, i have done it few times but not working, i realized that in hackintosh when you try the config wizard and try the hardware identifier doesn't show anything... checking and checking i realize that the reason why this is happening is because my ntwork device shows as (en2) "
BSD Device Name: en2
IPv4 Addresses: 192.168.0.69"
i don't really know what that means jaja but the wizard will look for an address in the (en0)
the other day i used some instructions about to change a kext file and give some "sudo" instructions in the terminal, that worked because when i rebooted it was showing my Ntwork device at (en0), i tried the wiz again and it was showing a number, i copied and took to a pc, used keygen and it generated some numbers that i took to my mac again and it was accepted by the config wizard, but as soon as i rebooted my mac again was showing an extension error and crashed, then i tried again but the mac didn't booted up and i had to re install OS,
the question will be: what should i do to change my Ntwork device to (en0) safely and avoid mi computer to crash after install?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy