Jump to content

Need MSI P43 Neo ALC888!


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1
RaZZe

RaZZe

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
Hi, Sorry 4 my bad english ^.^
my problem is:

I have a MSI P43 Neo (not NEO-xx!) Motherboard.
Currently I'm using a retail 10.5.6 install and use the M50SVALC888ST.kext which also works very well.
After an update to 10.5.7, the kext problems.
after booting with-x-f-v can be M50SVALC888ST.kext and delete the 10.5.7 system boots up again.

Now the question:
There is a M50SVALC888ST.kext works with 10.5.7? :(

Here a pic from "audio system" (sorry its german)

Posted Image

#2
RaZZe

RaZZe

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
can no one help me?please .... :|

#3
RaZZe

RaZZe

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
please help...

#4
thinkr

thinkr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
I know you might think I'm trying to insult you, but I'm NOT! If you really want a solution here it is... Buy an Imic an you won't have any problems anymore:) I know its not much of a solution but its one that works:) I was toying with this for days on end and it just dawned on me! You can always still try getting the other thing to work but my solution works with everycomputer and its only $30 dollars away... Sorry can't be of more help
_Nick_





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy