Jump to content

Gigabyte UD3P Internal Speaker no Bass


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
-=ATG=-

-=ATG=-

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Hey everyone! I haven't posted here much but I've been an avid reader since day one.

So I have this issue which I know a lot of other people have as well but none of the proposed solutions have worked. Here goes...

My OSX installation is perfect except for my sound. I use Internal Speaker as my line out and though it works, there is little to no bass coming out of my speakers. This is a real pain in the a** because I make hip hop music (which loves bass) as a hobby and the PC end just doesn't work right for it (nasty delay on my MIDI controller).

This post seemed the most promising but hasn't changed a thing. Anyways, I'm stuck and my music production has halted because of my frustration.

System specs:

Gigabyte EP45-UD3P
e7200 2.53 @ 3.8
8gb OCZ-SLI PC6400
8800GTS 640
500gb WD Caviar Green
Realtek ALC889A

Anyways, I installed OS X using the iDeneb 1.4 release. I've upgraded it to 10.5.7 and all else is well. Any help will be greatly appreciated! Thanks!

EDIT: I'm very computer savvy so be as technical as you need to be. If you help me resolve my issue and live in the bay area, I will buy you a beer!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy