Jump to content

Sigmatel 9200 on a Dell Inspirion 9400 still not working after patch


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
al-man

al-man

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
  • Location:Louisville, KY
When I patch the sigmatel9200.txt into the AppleHDAPatcher (v.1.20) it gives me this message:


* Patching AppleHDA.kext to 0x83847690 Done
* Checking AppleHDA for patch Done
0001f4a7 cmpl $0x83847690,%eax
0002058b cmpl $0x83847690,%eax
* Checking for SPDIF Out Detected
* Checking for SPDIF In Detected
* Using the following nodes in pathmap

Back Mic: 3 10 12 15
Speaker : 14 11 7 2
Spdif In : 4 8
Spdif Out: 9 5

* Copying new config to destination Done
* Repairing Permissions Done
* Deleting Extensions Cache Done

** Done patching - You can reboot now **

it looks as if all is well but everytime I reboot my sound is still not working.....

#2
noob766

noob766

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 367 posts
Try out voodoohda.kext it works for ICH Boards http://forum.voodoop...opic,139.0.html

don't forget to remove AppleHDA.kext, ALCInject.kext, and HDAEnabler.kext

#3
JaE-V

JaE-V

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 933 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas

Try out voodoohda.kext it works for ICH Boards http://forum.voodoop...opic,139.0.html

don't forget to remove AppleHDA.kext, ALCInject.kext, and HDAEnabler.kext



Just confirming that this fixes all audio issues with the latitude d820. Mute now works with automatic headphone detection. Thanks for this


Referring to the voodoohda.kext


keyword: D820 sigmatel 9200 Latidude

#4
noob766

noob766

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 367 posts
Don't thank me, Thank the Voodoo Team





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy