Jump to content

Site slow !


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sama7896

sama7896

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 441 posts
  • Gender:Male
Is there something wrong with the site ? I mean the site responds very slow, loads up very slow(if it loads and does not spit a error), lots of errors just go around...
It's not os dependent , nor there are problems from my side with bandwidth
Other webpages load just fine..
Am i the only one with these problems ?

Sorry to open another topic, just thought u should know...

#2
alan6288

alan6288

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
Yea, it's very slow today.

#3
ComplexMind

ComplexMind

    InsanelyMac Protégé

  • Fubra Team
  • 68 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brighton, UK
Hi, sorry we are experiencing some problems with a webserver which is affecting about 25% of users. I've removed the node from the pool for a while to have a closer look at it offline. If anyone is still experiencing problems could they either post on here or drop me an email to noc@fubra.net.

Edit: Sorry there are also a few problems with the database which we noticed earlier today... The developers have been alerted to this and are looking into it as a separate problem. Never a dull moment!

Thanks

Mark

#4
~pcwiz

~pcwiz

    InsanelyMac V.I.P.

  • Retired
  • 5,900 posts
  • Gender:Male
I can confirm this one, site is loading really slow

#5
nfsx

nfsx

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Its very slow sometimes it shows Database error and its very annoying





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy