Jump to content

Mac OSX on ASUS P5Q and ASUS P5Q PRO AND SOME OTHER P5Q MOBO ALSO


  • Please log in to reply
543 replies to this topic

Poll: Installed and Working (331 member(s) have cast votes)

Did it work for you........

  1. Yes (261 votes [78.61%])

    Percentage of vote: 78.61%

  2. No (71 votes [21.39%])

    Percentage of vote: 21.39%

Vote Guests cannot vote

#541
heywes

heywes

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
Hello
First, thank you for all your guides, they are awesome and have so much information, i have learn't alot!

Secondly, i have an issue. Using an Asus p5q se2, i followed your instructions for iDeneb installation, i flash the Bios using Smith@@ bios for my motherboard and then installed the OS. Installation completes with no issues and goes smoothly. The only problem is now that im trying to boot it up its not loading. When i try using "-v" to see the issue it says:
Failed to load extension com.apple.driver.AppleACPIPCI.

Im wondering if you have had any experience with this and know how to fix it as googling and checking other posts with the problem hasn't given me much information to get it working.

Thank you in advance for any information and help you can give me :(

Michael

#542
dona3000

dona3000

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Hello

I followed this tutorial, installed iDeneb and flashed a modded bios and it doesn't work.

I can install iDeneb, I do it and when it's finished the computer reboots and ... doesn't boot Mac OS X.

I have the same thing than when I have only got the CD ... I tried booting with this command :
"rd=disk0s5 -v" and it doesn't work either ... Mac OS X boots (I see white text on black) and then instead of booting it goes to the installation menu.

When I dont put the CD in the computer, it shows me something like this :

CD Boot priority ..
boot0 : error
(I don't remember exactly)

And I can't boot to 7 anymore ... It doesn't ask me to choose any OS ...

I don't know what to do anymore, please help :)

PS : Sorry for my poor english

Edit : I forgot : I've got a P5Q, I don't know exactly what model but I had to choose 2102 bios for it to work with the Acer Tool.

#543
kmnielsen

kmnielsen

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:DK
HELP PLS

Hi there

Im a newbi in this fora and to Hackintosh, but in the advance level when it comes to software and installing on both PC and Mac.

My prime computer is a PC !

I have tryed ALL the "how to" and i got 13 diffrent images burned and tryed em all, no of them works !!! With some i can install, but after complet installation and reboot it just stalles at the OS load logo ( grey apple screen, and no clok turning ). :) :tomato:

All the -v and so on is tryed ! No response

Even tryed the NEW images for Snow Leopard and no luck there eighter !

Im on the edge of giving up, so any one that can make me a SIMPLE how to do for this would be MUCH appriciated, or anyone that can tell me that NOTHINGS works on this motherboard by experience

Allsaw trired the ACHI for XP, and cant get that running eighter. I can turn it on in BIOS but XP wont respond to it or boot on other then IDE set in BIOS !

I got a......

A. Motherboard: ASUS P5QL / EPU ( build on 20/09/2009
B. BIOS: Version 4.08 ( latest )
C. CHIPSET: Intel P43 / ICH 10
D. CPU: Intel Dual Core 2 E5400 / 2.7 GHz
E. RAM: 8 GB / 2 x 800 MHz and 2 x 667 Mhz ( all will run 667 MHz )
F. AUDIO: VIA HD
G. LAN: Realtek 8111 C
H. GRAFIC: ATI Radeon 4300/4500 series 1 GB DDR2 ( using both digital and VGA output )
I. SCREEN: DUAL SCREEN set up with 2 x MEDION 20" running at 1440 x 900
J. HDD: 4 SATA 300 installed
K. DVD: Optical DVD/CDRW SATA

SATA SETUP !!!
1. Hitaci 1000 GB
2. Hitaci 500 GB
3. Hitaci 300 GB
4. Seagate 250 GB
5. Optical DVD/CDRW SATA !!!

OS: Windows XP SP3 / Windows 7 Home Premium PRO ( Windows DUAL boot )
Each system on its own HDD no shared HDD at all !!!
The same i want for OSX ( should be installed on a 320 GB internal, disk ok )




All the best
Kim M N


#544
errorlogin

errorlogin

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Would it work with ASUS P5QD Turbo? I get always an error like panic.. unable to find driver... ioacpiplattform ... .app

Thank you.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy