Jump to content

Anyone with DSP based plugins on hackintosh 10.5.x?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Jelmet

Jelmet

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
Hello guys,

Is anyone using something like UAD-2, Duende, LiquidMix or Powercore with your hackintosh running 10.5.x?

What´s your config?

Thanks!

#2
macita

macita

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 575 posts
uad-1 PCI working fine here i just bought an uad-2 quad....

read my signature for my config.

#3
Firechild

Firechild

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 posts
Running 2 UAD-1 PCI, 1 Duende PCIe and Powercore Firewire. Works like a charm on a Asus P5K MoBo.

#4
Jelmet

Jelmet

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
good to know....
thanks for your replies guys.
I´ll probably get a Nevana 128 ´till the end of the year, and maybe a LiquidMix or a Duende PCIe next year.
I´m running Q6600 on a DP35dp

#5
nuts-

nuts-

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Hi, how did you succeed using your uad1 pciE , please ?
I'm under Kalyway 10.5.4, gigabyte p35ds4, Q6600 ,nvidia 8800GT.

I successfully installed the UAD1 with v5.02 software, in the control panel the plugins i bought are marked authorized but...
When i click UAD Meter/control panel, a message says:

"settings can only be changed from user account privileges.
The current account does not have sufficient privileges.Any settings changes made will not be saved."


In fact when i run UAD plugins in Logic 8.0.2 or Kore2 2.04 they are not usable, exactlly like if not authorized.
What to do here ? I verified in system preferences > account and i'm actually running admin account.
I did not understand how to change ROOT password and connect as ROOT, and i'm not sure it is the way i must follow ?

Please help, thanx.


EDIT: someone just told me to repare disks authorizations, and now it runs, i just had to authorize one more time the plugins.

#6
dysanfel

dysanfel

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
I just installed a UAD-1 PCIe card in my Hackintosh and it works flawlessly. I plan on buying another!

My working configuration:
iDeneb v1.3 OSX 10.5.5
Asus P5W-DH
Intel Q6600 O/C to 3.11ghz
4gigs of DDR2 800
Gforce 7300GT
UAD-1 PCIe

Ableton Live 7.014

#7
hg2007

hg2007

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Gender:Male
Here's what I run on my hack

Posted Image

#8
naluvs01

naluvs01

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts

Running 2 UAD-1 PCI, 1 Duende PCIe and Powercore Firewire. Works like a charm on a Asus P5K MoBo.


How did you get your cards to work? I just built my first hackintosh following lifehackers guide and my 2 uad1 cards are not showing in the system profiler. I installed the software and it states that no cards are found. Any help would be greatly appreciated. Thanks

#9
Jelmet

Jelmet

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
It's been a while since my last post here...
I have a Duende PCIe and a UAD-2 Solo running on my system right now...
Everything seems fine for more than 2 years now!

#10
jbomba

jbomba

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
im running liquid mix 16 on my retail install with no probs. Was just a bit of a mission finding a cheap texas instruments pci firewire card in my country. I hear people are having trouble trying to run it on other chipsets. Ive been really impressed with my hackintosh. Things were a bit unstable on iatkos s3 but as soon as i did a retail install following ridgel1nes guide i havnt had one problem. With iatkos alot of native instruments plugins were a bit dodgey in logic. With battery 3 i couldnt right click without logic crashing. I guess iatkos installed alot of unnecessary stuff, anyway working just as good as a real mac! Time to do a Backup i cant go through installing kontakt 5 again it takes like 4 hours

My Specs:
Motherboard - Gigabyte G41m-es2l
CPU - Q8400
Soundcard - Alesis io2
DSP - Liquid Mix 16
Midi - M-audio oxygen 49

#11
Jelmet

Jelmet

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 33 posts

im running liquid mix 16 on my retail install with no probs. Was just a bit of a mission finding a cheap texas instruments pci firewire card in my country. I hear people are having trouble trying to run it on other chipsets. Ive been really impressed with my hackintosh. Things were a bit unstable on iatkos s3 but as soon as i did a retail install following ridgel1nes guide i havnt had one problem. With iatkos alot of native instruments plugins were a bit dodgey in logic. With battery 3 i couldnt right click without logic crashing. I guess iatkos installed alot of unnecessary stuff, anyway working just as good as a real mac! Time to do a Backup i cant go through installing kontakt 5 again it takes like 4 hours

My Specs:
Motherboard - Gigabyte G41m-es2l
CPU - Q8400
Soundcard - Alesis io2
DSP - Liquid Mix 16
Midi - M-audio oxygen 49


Where can I find this ridgel1nes guide? Thanks!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy