Jump to content

9600M GT and OSX86


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Retell

Retell

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
I just got a new laptop with 2gb ram, C2D P8400 2.26ghz, and a 9600M GT. I have read conflicting answers of whether or not there are good drivers out there for this card. I am planning on using iATKOS 10.5.4.

The actual model: http://www.ibuypower...or.aspx?mid=320

Thanks :angel:

#2
Retell

Retell

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Bumpity Bump

#3
ckybam69

ckybam69

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
if you get QE/CI working pm me and let me know how u did, i have been trying for weeks.

#4
Gujal

Gujal

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 903 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aotearoa
First, you need to update to 10.5.5.
Get rid of any injectors and use EFI Strings.
Then install this driver which will get QE+CI on 9600M

#5
hong ha

hong ha

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts

First, you need to update to 10.5.5.
Get rid of any injectors and use EFI Strings.
Then install this driver which will get QE+CI on 9600M


Hi bro! Can you share me driver for 9600M GT Thank you<br>





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy