Jump to content

SiS900 Internet works Randomly.


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
TH-APE

TH-APE

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Hello,

I've installed Kalyway 10.5.2 succesfully. And updated it to 10.5.4, also with succes.

But now I installed the drivers for SiS 900, it states connected in the system preferences. But Safari and other programs using the internet can't seem to connect. I find it really strange.

And it gets stranger ! Sometimes the internet just randomly starts to work :blink: . But after a few minutes 10-15 or more it just stops :thumbsup_anim: . And also if I restart in that 10-15 minutes it also disapears(the internet).

If somebody know a solution for this, its very welcome !!

Thanks in advance.

#2
TNW

TNW

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
Hello ,

I'm the driver writer , I think it's a problem with the driver .
Maybe if someone can take a look on the code ,
he can found the misstake.
I can't help you now , because , I haven't got the hardware for.

Sorry !

#3
TH-APE

TH-APE

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Oh k,

Thanks for the reply, xD.
That's a releave actualy, because I tought it had soemthing to do with my hardware, so I kept installing different distro's. But now I can install my favorite distro and wait for someone to look at that code or look at it myself, if I can find a tutorial on how to wright these stuff....

PS: I think the problem has to do with the Ethernet ID, it always states ff:ff: and so on.

#4
SticMAC™

SticMAC™

    "Nobody likes a SmartASS"

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,590 posts
  • Gender:Male
  • Location:Da Bathroom!!
can someone post the driver, or give me a link to it..... I will have a look at it!?


SticMAN

#5
TH-APE

TH-APE

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
You can find it in this thread.
The first post.

BTW, you can find the Linux drivers here. Just follow the steps.
- Linux
- Network driver
- SiS 900 & Integrated SiS LAN

#6
TH-APE

TH-APE

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Has anybody been able to find anything?

#7
TH-APE

TH-APE

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
bump

#8
juninho2

juninho2

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
up

#9
mac-canarias

mac-canarias

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Hello ,

I'm the driver writer , I think it's a problem with the driver .
Maybe if someone can take a look on the code ,
he can found the misstake.
I can't help you now , because , I haven't got the hardware for.

Sorry !


Hello,
the driver works fine,but i have to load the driver at every startup!
But i have to extract the driver new from the sis900.zip before.

Do you have an answer?

Thanks
TOM





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy