Jump to content

Creative SB [Live!, Audigy, Audigy2, EMU10kX eDSPs] OSX Driver info here!


  • Please log in to reply
809 replies to this topic

#661
ps2pk

ps2pk

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
Very nice.

Works perfect with Audigy 2zs platinum using snow leopard 10.6.0 and 10.6.2. Have not checked to see if microphone is working as I don't use it but sound works and it's very clear.

Great driver and easy installation!

Thanks

#662
solimg

solimg

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Vanilla SL 10.6.2
Sound SB Audigy (SB0090)
kXAudioDriver-1.11b0

The microphone does not work. No input device found.
What to do?

#663
MacUser2525

MacUser2525

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada

Vanilla SL 10.6.2
Sound SB Audigy (SB0090)
kXAudioDriver-1.11b0

The microphone does not work. No input device found.
What to do?


The driver does not support input, personally I bought a refurbished Griffin iMic on Ebay not that I use the mic much with it but it worked well enough when I tested it.

#664
mirkone

mirkone

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Location:Ferrara
that driver works on sound blaster audigy model SB0570 bulk?
'cause i've tryed all the driver and the card is not recognized by either.
A little help?
Use Leopard retail 10.5.8

#665
Yuriy Havryliv

Yuriy Havryliv

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine, Lviv
Hi

I have Creative Audigy ZS (SB0350).
Woking perfect on 10.6.2
Just Installed the driver and changed output in System Preferences

Thank you very much!

#666
homerguy

homerguy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
So i'm guessing their is no microphone for SB Live!?

#667
suprem3

suprem3

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Thanks Eugene you are G.O.D!! I respect people like you!

#668
iRipper

iRipper

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
Works for me with Snow Leopard 10.6.2 and Audigy 2.

Finally my subwoffer works! Thank you!

:blink:

#669
slingbladekarl

slingbladekarl

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
;) WORKS ON MY AUDIGY PRO 4 TOO, BUT CAN'T USE EXTERNAL HUB. NOT A BIG DEAL USE IN WINDOWS 7. :)

AWESOME.

#670
SolarB

SolarB

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Hi,

I have been following E and kxproject since I bought my sblive! platinum (was it 10 years ago??)

XP drivers were nearly always perfect, now Vista drivers are great! Perfect for audio production etc.

Having installed iDeneb 10.5.5 and having switched from Cubase to Logic I would be utterly grateful to have some MIDI support (no device shows up in the MIDI section of Audio/MIDI setup). Record input would be great too, but I'm happy using my onboard (gigabyte x38 with ALC889) although s->n is really not great and 24bit is kinda clunky (actually ALC889 are thoroughly sh*thouse for pro recording compared to the good ol sb).

I know recording is yet to be implemented and am not worried as such. However, MIDI support would be AMAZING! I'm pretty sure this has been asked before but no indication was given re implementation. If E has really given up on osx86 then my live! drive is doomed to just hang there impotently... one of the reasons I bought it in the first place was the MIDI ports, and I really can't be arsed buying USB port(s)!

Anyway mad props to Eugene and Oxtie carrying this topic since 2008!

Cheers all.

#671
Oxtie

Oxtie

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 351 posts
ping ping? someone called my name?  :) REQ sent to "E"...

EDIT: Found Eugene_K2 HERE AND HERE recently...

#672
Zmejce

Zmejce

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Too bad it doesnt supports Audigy SE. :D

#673
dakku

dakku

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 149 posts
does it work under 10.6.3? im at 10.6.2 and wondering if i should update.

#674
The Real Deal

The Real Deal

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 886 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
Audigy 2 ZS owners and 10.6.3 around there? Works fine?

#675
catboy

catboy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
My Audigy 2 ZS works fine in 10.6.3

#676
The Real Deal

The Real Deal

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 886 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
thx for the reply catboy

#677
0SCAR

0SCAR

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
I have problems with my Audigy 2 at kXdrivers running on Leopard 10.5.6.
My sound is very loud, but I can't change that volume in the kXdriver app because it doesn't work. The app opens but I can't change anything.
I've used the kXdrivers in Windows before and I got the same problem, only then I could change the volume in the kXdriver configuration. On OSX i cant. Is there a fix for this?

#678
Jonmartin

Jonmartin

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
Thanks alot the 1.3bo worked for my setup and got my audio playing on SB Audigy 2 ZS

#679
Hardflip

Hardflip

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
I was wondering if one of you guys using plex. I can't get 5.1 sound only in plex, vlc ist working fine, with same audiodevice. I have SL 10.6.3 wit a audigy 2 zs. I also tried XBMC and Boxee, all audiochannels are wrong mappes, like voices from rear speakers. Thank you!

Edit: Plex is only working with 2.0 sound!

#680
Hardflip

Hardflip

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
No Ideas? This and my Igor IR USB Dongle are the only things i can't get to work. It's really important for my perfect hackintosh, because i have a 50 inch TV and I want to use this as mediacenter!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy